Sakarya Kafkas Kültür Derneği

SKKD – Yıl Sonu Gösterisi – 2017

Sakarya üniversitesi kongre salonunda gerçekleştirdiğimiz sezon finali gösterimizde bir kez daha halkımız ile buluşmaktan onur duyduk.(29.04.2017)

Salonda boş koltuk bırakmayan, bizlere birken güçlü olduğumuzu gösteren kıymetli misafirlerimiz ile harika bir hafta sonu geçirdik.

Bu yıl da küçük ve büyük Nart ekibini sahneye hazırlayan eğitmenlerimiz Hkumsaç Şeyma Deniz ve Jade Burak Deniz’e, mızıka egitmenimiz Dipşov Cihan Düşel’e, bize yöresel müziğimizde her yıl olduğu gibi bu yıl da katkı veren Zewşe İlker Giray’a ve gecede yayınlanan ” Geçmişin izinden ” adlı, Nart ekibinin önceki dönemini konu alan sunumumuza destek veren tüm değerli şahsiyetlere katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Yönetim kurulu olarak daha güzel projeler ile halkımız ile buluşmak için gün sayarken gücümüzü yine toplumumuzdan alıyoruz.

Yürüdüğümüz yolda bizi yalnız bırakmayan tüm kıymetli misafirlerimize güzel geçen hafta sonumuz için şükranlarımızı iletiyoruz.

Sakarya Kafkas Kültür Derneği yönetim Kurulu: Aşunda Alaattin Şhatum Orhan Gumha Serpil Vurdem Yusuf Gugoj Aziz Kalgi Osman Vozden Atalay Çiçıl Nazmi Agumba Aksel Agumaapha Şenay Hukşupha Gülistan Aşba Nezih. Ketse Yasin Mişe Nezih Hacımba Devrim Kuace ibrahim Agırpha Elif Aslı Ahocba Tuğrul Hunca Serenay Hukşupha Filiz Atrışba Murat Şhalaho Engin Çeçen Bahadır Psınetxuç Sinem

ETİKETLER:
@Sakarya Kafkas Kültür Derneği - 2022